Oversigt:

1. Ejeroplysninger
2. Hvad er Cookies?
3. Formål med cookies på vores website
4. Gemius webstatistik
5. Google Analytics
6. Annoncenetværk
7. Brug af personoplysninger

 

1. Ejeroplysninger
Rene Lauersen
Kontakt mig

 

2. Hvad er cookies?
Cookie er en lille tekstfil, der gemmes på din computer for at kunne genkende den.
Ingen personlige oplysninger gemmes i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. Formål med cookies på vores website:

• Vores website kan huske og genkende din indstillinger.
• Trafikmåling, her kan vi måle, hvor mange besøgende vi har på vores hjemmeside og derved kan dokumentere over for de rette annoncører.
• Tilpasning af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer der er mest relevante samt hvor ofte samme annonce vises.

Hjemmesiden anvender cookies fra følgende tredjeparter, som har adgang til de pågældende cookies:

 

4. Gemius webstatistik
Hjemmesiden anvender cookies fra Gemius, der både registrerer internetforbrug samt markedsniveau på tværs af forskellige hjemmesider. Registreringer overholder al lovgivning på området herunder persondataloven, ICC/ESOMAR – International Code of Marketing and Social Research Practice. Disse informationer videregiver ikke oplysninger om de enkelte besøgenes internetadfærd men kun i samlet form. Se f.eks. fdim.dk/statistik

Gemius registrerer ikke personoplysninger, men mindre du selv personligt giver tilladelse hertil, hvilket kan ske i forbindelse med udfyldelse af spørgeskemaer.
Du kan altid fravælge dette, ved at gå ind her: http://optout.hit.gemius.pl/removeDK.php
Den dataansvarlige i forbindelse med Gemius cookies er Danske Medier Research, Skindergade 7, 1159 København K. Databehandleren er Gemius S.A., Woloska 7, 02-675 Warszawa, Polen. Gemius Denmark ApS har adresse på Dampfærgevej 3 st. th., 2100 København Ø. Hvis du har spørgsmål til behandlingen af oplysninger og data eller ønsker at udnytte dine rettigheder, kan du rette henvendelse til Gemius Denmark ApS.

 

5. Google Analytics
Hjemmeside bruger Google Analytics cookies, til måling af trafikken på hjemmesiden
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

6. Annoncenetværk
grinebider.eu anvender følgende annoncenetværk i form af reklameblokke:

• Google Adsense

 

7. Brug af personoplysninger
Personoplysninger videregives aldrig til tredjepart, med mindre du selv personligt giver lov hertil, vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse ved enten: registrering, køb eller deltagelse i undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, email, køn, alder, interesser, holdninger samt kendskab til forskellige emner.
Personoplysninger bruger til gennemføring af det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Derudover bliver oplysningerne brug til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af hjemmesiden. Brug af dette, kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod forbedringer af vores produkter, tjenester samt teknologi og reklamer.

Kontakt vedr. personoplysninger
Ønsker du adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos De-sjove-jokes.dk, skal du rette henvendelsen til info@de-sjove-jokes.dk. Er der registreret forkert data, eller har du andre indsigelser, kan du henvende dig samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Grinebider – Ejeroplysninger, Privatlivspolitik & Cookies
5 (100%) 1 stemme[r]